روکش طلا دندان
97/05/30کانتوریگ لثه
97/06/06آیا می توان ایمپلنت دندان را ترمیم یا تعویض کرد؟
اگر ایمپلنت دندانی دارید و مشکلاتی با آن ها دارید، حتما ترتیب یک ملاقات برای ایمپلنت دندان غرب تهران دهید و برنامه ای بچینید. باید حتما نزد دندانپزشک زیبایی و ترمیمی تان به جهت معاینه بروید و سعی نکنید خوددرمانی کنید. همین می تواند حساسیت های بعدی و مشکلات دندانپزشکی به همراه داشته باشد. در طی معاینه هم می توانید از دندانپزشک خود بپرسید که نیاز به ترمیم ایمپلنت می باشد و یا بهترین راه برای ادامه دادن با این ایمپلنت چیست؟!
مشکلات ایمپلنت های دندانی چقدر شایع هستند؟
واقعا خیلی نادر هستند. دلایلی هم که برای ایمپلنت دندان توصیه می شود، به خاطر همین موفقیت بالای آن بوده است. بسته به دندانپزشکی که قرار است نزد او بروید، درصد این موفقیت می تواند به 99 درصد برسد.
چه مشکلات ایمپلنت های دندانی رایج هستند؟
اگر تنها یک مشکل است، ایمپلنت دندان می تواند یا شل شود یا روکش دندان ترک بردارد.
چرا ایمپلنت های دندانی شل می شوند؟
اگر ایمپلنت دندان تان شل شده، ممکن است به خاطر osseointegration باشد که هرگز به صورت کامل صورت نمی گیرد. پروسه ایست که در آن تیتانیوم ایمپلنت به استخوان فک جوش می خورد. استخوان در طی چند ماه اطراف ایمپلنت را گرفته و ریشه ایمپلنت را مثل ریشه دندان طبیعی محکم می کند. در صورتی که این پروسه به طور کامل صورت نگیرد، ایمپلنت ممکن است در آینده شل شود. علاوه براین، پایداری ایمپلنت بستگی به استخوان فک دارد که قوی و محکم همچنان بماند. اگر بیماری لثه یا عفونتی در دهان دارید، این مساله هم می تواند باعث عدم رشد استخوان شود. در نتیجه ایمپلنت با شکست مواجه می شود و شل می شود. در نتیجه تماس با متخصص ایمپلنت دندان غرب تهران ضروری می شود و باید حتما نزد آن متخصص برای درمان مراجعه کرد. مثلا در صورتی که هرگونه علائمی از جمله قرمزی، تورم و خونریزی لثه دیدید، باید هرچه زودتر ترتیب ملاقاتی با متخصص تان دهید. انجام این کار باعث جلوگیری از ایجاد عفونت می شود و می تواند استخوان را مستحکم تر کند.
در صورت شل شدن ایمپلنت دندان، چکار باید کرد؟
سریعا با متخصص ایمپلنت دندان تهران تماس گرفت. چون خود ایمپلنت به تنهایی سفت و سخت نمی شود، و مشکلش هم به تنهایی اصلاح نخواهد شد. اگر سریع خودتان تشخیص دهید و درمان شود، که دیگر به تخریب استخوان ختم نمی شود.
در ترمیم ایمپلنت دندان چه اتفاقی می افتد؟
بسته به بخشی که ایمپلنت ترمیم می شود، دارد. اگر دندان واقعی (تاج دندان) شکسته باشد یا آسیب دیده باشد، می تواند ترمیم یا جایگزین شود، بدون اینکه نیازی به ایمپلنت واقعی داشته باشد. پس باید ترتیب معاینه ای از این بابت داد. اگر دندان افتاده، باید آن را با خودتان بیاورید. در غیر این صورت، می توان معاینه کرد و دید که آیا می توان شکستگی یا اسیب دیدگی آن را بدون روکش ترمیم کرد یا خیر. معمولا متخصصین ایمپلنت می گوید که سریع ترین راه برای بازیابی ایمپلنت، و کمترین روش تهاجمی، همین موضوعی بود که مطرح شد. اگر روکش نیاز به جابجایی نداشت، آزمایشگاه دندانپزشکی یک مدل جدید را با دقت ساخته و به اباتمنت وصل می کند تا ایمنی را به ایمپلنت برگرداند.
اگر ایمپلنت واقعی تان با شکست مواجه شده که خود یک پروسه کاملا جدید می باشد، می تواند 4 مرحله ای طول بکشد. اولین مرحله به دقت برداشتن آن است که نیاز به جراحی دارد. سپس بسته به شرایط استخوان فک، یک پیوند استخوان صورت می گیرد که در صورت ضرورت انجام می شود. اگر ایمپلنت به دلیل تراکم از دست رفته شل شود، اصلاح این مشکل جایگزینی ایمپلنت را غیر ممکن می کند. در این صورت نیاز به التیام این پروسه قبل از ایمپلنت جدید می باشد، خصوصا شروع پروسه که از سر دوباره گرفته می شود.
ایمپلنت شکسته چطور درمان می شود؟
در صورتی که بخشی از ایمپلنت دندان شکسته باشد، دوباره معاینه می شود و این امکان برای بیمار به وجود می آید که با مواد باندینگ، دوباره بازیابی شود یا اینکه روکش آن جایگزین شود.
ایمپلنت شل هم می تواند جایگزین شود؟
بله، در صورتی که ایمپلنت دندان شل شود، معمولا نیاز به حذف شدن هم پیدا می کند. این منطقه باید کاملا تمیز شده و پیوند استخوان به عنوان یک ضرورت باید انجام شود. زمانی که التیام پیدا کرد، ایمپلنت جدید جایگزین می شود.