بعد از ایمپلنت می توان ارتودنسی کرد؟
97/05/02بعد از عصب کشی می توان بلافاصله دندان را پر کرد؟
97/05/02پر کردن دندان به چه جهت؟
اگر دندانی شروع به پوسیدگی های سطحی کرد، آن موقع است که دندانپزشک پرکردن دندان را توصیه می کند.
اگر دندان شکسته باشد، یا آسیبی هم دیده باشد، پرکردن دندان یکی از گزینه های درمانی توصیه شده می باشد. در بسیاری از بیماران،پرکردن جدید نیاز به جایگزینی دندانی دارد که قبلا پرشده و الان نیاز به پر شدن دارد. آپشن های متفاوت و بسیاری هست که می توان ماده مورد استفاده برای پر کردن دندان را انتخاب کرد.
موادی که برای پر کردن دندان استفاده می شوند!
با پیشرفت های امروزی در دندانپزشکی، انتخاب های بسیاری آمده اند که هرکدام مواد مختلف پرکردنی را هم معرفی می کنند. این روزها، یک دندان می تواند با مواد نقره ای رنگ به اسم آمالگام، طلا، پرسلین، یا کامپوزیت رزین پرش شود. آمالگام نقره ای حاوی ترکیبی از جویه، مس،روی، قلع و نقره می باشد. اما کامپوزیت رزین های پرکردنی، دقیقا همرنگ دندان طبیعی می باشن و از پلاستیک درجه بالایی در دندانپزشکی ساخته شده اند.
کدام نوع مواد بهترین انتخاب است؟
عوامل بسیار مختلفی هستند که دندانپزشک قبل از پر کردن دندان آن ها را در نظر می گیرد. بهترین ماده پرکردنی بستگی به موقعیت دندان در دهان دارد و اینکه چقدر دندان به خاطر پوسیدگی یا آسیبی خراب شده است. هزینه آن هم ممکن است یک آپشنی برای بیمارحساب شود که در صورت پوشش بیمه برای هر فردی متفاوت می باشد. در این گونه موارد می توان با یک متخصص دندانپزشکی حرفه ای بیمه می توان مشورت کرد و در رابطه با دندان آسیب دیده و بهترین ماده پرکردنی برای دندانش صحبت کند.
کامپوزیت رزین ها مزایایی هم دارند؟
مواد پرکردنی کامپوزیت جزیی از محبوب ترین مواد پرکردنی در این روزها می باشند. بخشی از این دلیل می تواند رنگ آن باشد که با دندان هایتان مطابقت دارد. همچنین نیاز به حذف زیادی از ساختار دندان بخاطر مواد پرکردنی دیگر ندارید. مهم این است که بهداشت دهان و دندان و مراقبت از ان ها در اولویت تان باشد.