علائم سرطان دهان :
علائمی می باشند که درواقع نشانه های اولیه و بارزی از سرطان دهان می باشند.
این درحالیست که این علائم ممکن است نشان دهنده کم خطر بودن این علائم باشد. بهترین کار این است که با متخصص دهان و دندان وقتی ترتیب داده و یک تشخیص حرفه ای روی شما صورت گیرد. پزشک یکسری معاینات فیزیکی انجام می دهند. از لب و دهان و درصورتی که مشکوک باشد آزمایش می نویسد. اگر هرکدام از علائم زیر را بیش از یک هفته داشتید، نزد جراح دهان و دندان مراجعه کنید :
بیش از ۵۰۰۰۰ نفر هستند که در سال ۲۰۱۹ تشخیص سرطاندهان داده شدند. بیش از دو سوم این تشخیصی ها مرد بودند و مردان بالا ۵۰ سال.
آن هایی که سیگار مصرف می کنند، یا دخانیات داخل پیپ، مکررا الکل مصرف می کنند، ۶ برابر بیشتر در معرض سرطاندهان می باشند. در مقایسه با آن هایی که سیگاری نیستند و هم اهل الکل نوشیدن نیستند. آن هایی دخانیات را به شکل کشیدنی،یا جویدنی استفاده می کنند، ۵۰ برابر بیشتر احتمال رشد توده های سرطانی در لپ، لثه و لب های آن هاست.
سابقه خانوادگی داشتن هم می تواند خطر ابتلا به این بیماری را بالا ببرد.
اشعه ماورابنفش خورشید به پوست اسیب می زند. درضمن خطر بروز انواع سرطان های پوستی را افزایش می دهد.
با نام پاپیلومای انسانی هم شناخته شده. شامل انتقال ویروس های منتقله جنسی می باشد که خطر ابتلا به سرطاندهان را افزایش می دهند.
چطور سرطاندهان می تواند بهبود پیدا کند؟
اگر تشخیص سرطاندهان در شما داده شد، درمان آن بستگی به موقعیت بیماری دارد. جراحی، پرتودرمانی، شیمی درمانی، و ایمیون تراپی همه راه هایی برای درمان هستند. و خوشبختانه می توانند بیماری سرطاندهان را درمان کنند.